Security

Wachtwoorden

Een van de eerste dingen waar hackers naar streven bij het stelen van uw gegevens, is uw wachtwoord. Probeer verschillende combinaties van letters, cijfers en speciale tekens bij het instellen van een wachtwoord. Wachtwoordbeheerders kunnen automatisch inloggen op uw accounts en het enige dat u hoeft te onthouden is degene die uw wachtwoordbeheerder opent.

Voer geen voorspelbare wachtwoorden in, deze kunnen gemakkelijk worden geraden. Stel nooit hetzelfde wachtwoord in voor meerdere accounts, maar stel voor elk account een uniek wachtwoord in.

 

Agent

Agent is een programma dat wordt gebruikt om automatische inventarisatie uit te voeren en werkt met de ITSM-softwaretool. Het ondersteunt ook het uitvoeren van enkele andere taken, zoals pakketimplementatie, informatieverzameling, detectie en inventarisatie van netwerkapparaten, ESX-inventarisatie op afstand. Het ondersteunt ook agentloze inventarisatie via de externe inventarisatietaak.

Agent is de opvolger van FusionInventory Agent. Het is gebaseerd op dezelfde code en kan eenvoudig worden gebruikt in plaats van FusionInventory.

 

Neem contact met ons op voor het installeren van de Agent

Windows-updates

Windows-updates zijn belangrijk omdat ze uw computer helpen beschermen tegen kwaadwillige aanvallen, toegang geven tot nieuwe functies en het zekere voor het onzekere nemen als het gaat om het ontdekken van gaten in de beveiliging in verouderde programma’s. Ze zorgen er ook voor dat uw computer continu up-to-date wordt gehouden met nieuwe innovaties en beveiligingsupdates.