Database

Het ontwerp van databases omvat technieken en praktische overwegingen, waaronder gegevensmodellering die efficiënt weergegeven worden en het opslaan van de gegevens.

Virtualmin

Virtualmin is een krachtig en flexibel webhostingcontrolepaneel voor Linux- en BSD-systemen.Virtualmin is een uniek krachtig en flexibel beheerprogramma voor webservers. Virtualmin biedt krachtige tools waarmee veel voorkomende administratieve taken aan uw klanten en eindgebruikers kunnen worden gedelegeerd, waardoor ze meer mogelijkheden krijgen en u en uw IT-personeel worden bevrijd van het vervelende beheer van websites, databases, domeinen en gebruikers.

 

Webmin

Webmin is een webgebaseerd systeembeheerprogramma voor Unix-achtige servers en services. Door het te gebruiken, is het mogelijk om interne onderdelen van het besturingssysteem te configureren, zoals gebruikers, schijfquota, services of configuratiebestanden, en om open-source apps te wijzigen en te beheren, zoals BIND DNS Server, Apache HTTP Server, PHP , MySQL , en nog veel meer.